Ajankohtaisia asioita

• Wilmaan voit kirjautua tämän linkin kautta
  • Tervetuloa opiskelemaan Lahden kristilliseen kouluun!  Sovitaan tutustumiskierros ja mahdollinen tutustumispäivä luokan mukana,  puh. 0505552077
  • Kiinteistön omistaja toteutti Teinintiellä sisäilmamittaukset Raksystems Oy:n kautta ja seitsemän eri tilan näytteet analysoi Turun yliopisto. Kaikki näytteet olivat puhtaat mikrobeista.
  • Koulumme järjestää iltapäivätoimintaa osana Lahden kaupungin iltapäivätoimintaa. Maksuperusteemme tulevat 1. ja 2. luokan oppilaiden (sekä mahdollisten erityisen tuen oppilaiden osalta) olemaan sama kuin kunnallisissa kouluissa. Aamu- ja iltapäivähoitopaikan hakemisesta ensi syksylle tiedotetaan myöhemmin tarkemmin.
about author

Ylläpitäjä

marita.liljeqvist@krkoulu.com

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.