Kristillinen päiväkoti Ilo

Piilopuu Viskarit-ryhmä p. 045 1650744
sähköpostiosoitteet    etunimi.sukunimi@krkoulu.com

Päiväkodin toiminta-ajatus

Lahden kristillisessä päiväkodissa tarjoamme asiakasperheille turvallista ja laadukasta lapsen yksilöllisyyden huomioivaa varhaiskasvatusta kristilliseltä arvopohjalta yhteistyössä vanhempien kanssa.

Päiväkotimme arvot

Kasvatuksemme pohjautuu kristilliseen arvomaailmaan. Toimintamme kantavana voimana on juuret Jumalan sanassa. Päiväkodissamme on vallalla tekemisen ilo ja rohkaisun ilmapiiri, jossa jokainen kuuluu joukkoon eikä kukaan jää yksin. Arjessa tärkeitä asioita ovat myös turvalliset ja lämpimät ihmissuhteet niin lasten, vanhempien kuin myös työntekijöiden kesken. Aikuisen läsnäolo, kannustaminen ja syli ovat osa jokapäiväistä toimintaamme.

Olemme olleet 1.8.2018 alkaen Lahden kaupungin palvelusetelituottaja ja 17.1.2019 alkaen Hollolan kunnan palvelusetelituottaja. Perhe tekee ensin palvelusopimuksen päiväkodin kanssa ja hakee sen jälkeen palveluseteliä kaupungilta. Lapsi voi aloittaa päiväkodissa vasta, kun perhe on saanut myönteisen palvelusetelipäätöksen. Palveluseteliä ei myönnetä takautuvasti. Palvelusetelijärjestelmässä perheen maksettava osuus on sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa. Järjestelmän mahdollistamaa lisämaksua emme peri.
Hollolan varhaiskasvatuksen palveluseteliä haetaan sähköisesti tästä linkistä.
Heinäkuulta peritään maksu niistä lapsista, jotka ovat  aloittaneet edellisen vuoden elokuun jälkeen.
Heinäkuun varhaiskasvatus järjestetään tarvittaessa jonkin kristillisen päiväkodin kanssa Lahdessa.

Varhaiskasvatuspaikan irtisanomisaika on yksi kuukausi.

Ulkopaikkakuntalaisille vanhempien maksettavaksi jäävä osa lasketaan asumiskunnan kuntalisän mukaan. Tarkista kuntasi kotisivuilta kuntalisän suuruus.  Perheen maksettavaksi jäävä hoitomaksu on enintään 288 €/kk.
Tulorajat ja yksityisen hoidon tuen hakemisen tiedot löytyvät Kelan sivuilta tästä linkistä