Aamu- ja iltapäivätoiminta

Lahden kristillisessä koulussa järjestetään maksullista aamu- ja iltapäivähoitoa klo 7.30-8.00 ja 12.30-16.30 välisenä aikana. Ensisijaisesti ryhmä täytetään 1. ja 2. luokkalaisista. Myös vanhemmat oppilaat voivat tulla ryhmäkoon salliessa.
 
Iltapäivähoitoa haetaan keväällä 1-2-luokkalaiselle  tai vanhemmalle erityisen tuen päätöksen saaneelle oppilaalle Lahden kaupungin aamu- ja iltapäivätoiminnan kautta hakuajan sisällä.
Lisätietoja: https://www.lahti.fi/palvelut/perusopetus/aamu-ja-iltapaivatoiminta

Lukuvuoden aikana iltapäivätoimintaan haetaan 1-2-luokkalaiselle tai erityisen tuen päätöksen saaneelle oppilaalle Lahden kaupungin hakulomakkeella ja se toimitetaan koulullemme. Koulu toimittaa sen Lahden kaupungille.
Hakemus löytyy seuraavalta sivulta kohdasta ”asiointi ja palaute”:
https://www.lahti.fi/palvelut/perusopetus/aamu-ja-iltapaivatoiminta/hakeminen-ja-maksut
 

Paikan irtisanomisaika on 2 viikkoa alkaen siitä päivästä, kun koulu on ottanut ilmoituksen vastaan. Irtisanomiskuukaudesta peritään täysi kuukausimaksu.

Esikoululaisten aamu- ja iltapäivähoidon järjestää meidän oma kristillinen päiväkoti ja hoitoaika voi tarvittaessa olla jopa klo 06.30-17.00 välillä. Hakulomake tästä.

3-luokkalaisen tai vanhemman oppilaan iltapäivähoitoa haetaan hakemuksella, joka löytyy tältä sivulta ja se toimitetaan koulullemme.

Iltapäivähoidon lisäksi tarjoamme maksutta kerhotoimintaa (mahdollisista kuluista tiedotamme erikseen ja ennakkoon tapauskohtaisesti):

– salibandykerho
– kokkauskerho
– askartelu- ja käsityökerho
– korttikerho (eri juhlia ennen esim. joulukorttien tekemiseksi)

Toteutettavista kerhoista tiedotamme lukuvuosioppaassa ja kuukausitiedotteissa.

Kiinnostaako kerho-ohjaaminen? Ota yhteyttä Helinä Pylvänäiseen.